Blogs om Bøger

Der er efterhånden mange blogs om litteratur. Her bringes løbende en række af de bedste, dem der faktisk handler om litteratur og ikke blot om bøger.

PROMENADEN: Bloggen sætter af d. 1. december med indlæg af Elisabeth Friis, Lars Skinnebach, Lene Asp, Maja Lucas, Martin Glaz Serup, Niels Frank, Pia Juhl og Thomass Boberg. Det er blogosfærens nye svar på god litteraturdækning. Læs artiklen fra Information d. 23. november! 

Lars Bukdahl: Bukdahls blog - 2.0 den frie version - er noget for sig. Lars er i sig selv en slags poesi. Han er rablende skør og skriver om alting. Der kommer indlæg op til flere gange om dagen, nogle er små notitser, andre er lange citater eller blot ordstrøm. Lars skriver selv digte, skriver post-anmeldelser og andet. Det er ikke så meget kritik-Lars som det er poesi-Lars her, og det er fedt!
Bloggen kan også bruges som informationscenter for litterære events, for Bukdahl befinder sig som regel der, hvor det sker.

Bogvægten: Her finder du et meget stort antal anmeldelser af alskens værker. Der anmeldes kompetent fra et stort anmelderkorps. Det her er faktisk ikke nogen blog men et lidt større foretagende, hvilket i værste tilfælde kan tage den personlige gnist ud af anmeldelsen.

Istedgades Boghandel: Lille revolutionær boghandel på Istedgade. Citerer meget. Altid interessante tekster!