torsdag den 12. januar 2012

Politiken sænker sin egen skude - "Bøger"

Jeg ved godt, at jeg har bebudet pause... men der er væsentlige, men triste nyheder i papirverdenen. Politiken nedlægger sin selvstændige bogsektion. Nyhedens realitet slår ned 1. maj, til fordel for en ny kultursektion. Jeg skal lige gruble lidt over, hvad det kan komme til at betyde... Bukdahl grubler her. Bogmarkedet rapporterer her.
Måske er bogsektionen for alvor på vej over i blogosfæren? Hvor mange bøger anmeldes der her? Er anmelderne ikke muligt lige så kompetente? Er deres læsere ikke næsten flere? Og er deres udfoldelsesmuligheder ikke bedre? What's up?

3 kommentarer:

 1. Umiddelbart tænker jeg, at det er trist; men når jeg har brugt lidt tid til, at tænke selv, så gør det mig ikke noget.

  Jeg kan ikke huske, hvor lang tid siden det er, at jeg sidst læste en journalistisk tekst om en bog, som jeg så valgte at læse. Det er nok over fem år siden.

  SvarSlet
 2. Hammy, du kan have ret i, at det er sjældent man bliver sønderligt begejstret over de små vrisne anmeldelser i avisen på morgenbordet.

  Da jeg holdte politiken for et år siden, var jeg heller ikke særlig begejstret for bogtillægget. Jeg syntes knap nok, at bog-sektionen indeholdte anmeldelser i forhold til fx portrætter. Alligevel er det et stik i hjertet, at sektionen forsvinder. Det er ligesom en bid af virkeligheden.

  Hvor skriver man forresten fra, hvor klokken kun er 16?

  Her skal der lyde et godnat:-)

  SvarSlet
 3. Det der med de 16, der var vist bare min forvirring over forskellig tidsangivelse på indlæg og kommentar... weird!

  SvarSlet